Aktivering af overvågning af enheder på mit netværk

Sådan aktiveres overvågning af enheder, der er forbundet med dit hjemme wi-fi-netværk:

1. Sådan forbinder du til dit hjemme wi-fi-netværk.
  2. Åbn Kaspersky-appen.
  3. På appens hovedvindue skal du trykke på Smart home-overvågning.
  4. I afsnittet Smart home-overvågning skal du følge instruktionerne på skærmen for at aktivere funktionen.

Når funktionen er slået til, vil appen scanne netværket og vise dig en liste over forbundne enheder og oplysninger om disse enheder.

Funktionen Smart home-overvågning virker ikke efter hensigten uden tilladelse til at tilgå din placering.

Kaspersky-appen har ikke adgang til GPS-data og overvåger ikke dit faktiske opholdssted. Tilladelse kræves kun for at få oplysninger om Wi-Fi-netværket (SSID, BSSID).

For at give appen adgang til enhedens placering skal du sikre dig, at brugen af placering på din enhed er tændt og derefter give adgang til placering – især for Kaspersky-appen. På visse enheder skal du manuelt give tilladelser.

Sidens top